PROGRAM USAHAWAN MAYEEP

Peluang Dibimbing Menjadi Rakan Niaga & Usahawan Mayeep

Adakah anda seorang pemancing yang :

 

  • Nak bantu isteri atau keluarga tapi tak tahu cara dan pening kepala dah usaha macam macam nak bantu tapi hasil nya hampehh! Siapa pernah rasa macam ni?

  • Nak buat bisnes online tapi tak tahu macam mana nak mula dan tak tahu nak mulakan bisnes apa?

  • Nak merasa beli peralatan pancing yang mahal dan berjenama tapi tak mampu

  • Nak join trip memancing ke lokasi yang rare tapi tak dapat kerana kos terlalu tinggi.

Jika Anda Biarkan Diri Anda Masih Ditakuk Lama & Tidak Mahu Ubah Hidup Sekarang, Anda Mungkin Mengalami Situasi Ini

~ Sering bergaduh dengan pasangan selalu pegi mancing sebab duit jadi tak cukup

~ Nak layan hobi pancing pon tak best sebab hutang keliling pinggang

~ Bila kawan ajak pegi trip memancing terpaksa tolak sebab poket dah koyak! Jeles jer rasa!

~ Tak dapat fokus menikmati hobi memancing ini sebab sakit kepala fikir masalah bertimpa timpa

~ Tak dapat masa free yang banyak sebab terpaksa cari duit lebih buat kerja sampingan lama2 joran pun dah berhabuk!

ADAKAH ANDA NAK SITUASI INI TERJADI PADA ANDA?

Mayeep faham perasaan anda. Dan insya-Allah kami akan bantu anda memberi bimbingan dan peluang bisnes bersama Mayeep di bawah Program Usahawan Mayeep! Anda akan di guide oleh founder Mayeep En. Ahmad Dzarif Dzulkiply.

Apa yang lebih utama Mayeep telah menerima hampir 100 orang agent seluruh Malaysia. Ada juga yang berjaya mencapai jualan 4 angka sebulan dengan teknik , strategi dan ilmu yang betul terbukti succes!

Kini Mayeep ingin buka peluang perniagaan ini dan bimbing anda untuk berjaya dalam hobi memancing. Banyak diluar sana peluang bisnes juga tapi apa kelebihan yang Mayeep ada ialah kita dapat buat duit dengan hobi memancing yang kita suka ni. Kan lebih seronok!

Apa yang perlu anda buat ialah daftar segera di bawah PUM2109 sebagai dropship agent atau stokis

Kriteria Yang Layak Untuk Memohon

Anda yang betul-betul bersungguh nak berbisnes dan nak ubah hidup keluarga, yang nak selesaikan hutang, nak gembirakan ibu bapa dan juga anak-anak

Anda adalah seorang yang komited yang mahu mengubah tahap kewangan hidup dengan ekonomi tahun 2019 yang sangat mencabar.

Pengguna produk Mayeep. Alang-alang dah guna sambil menyelam minum air tu anda boleh juga menjana pendapatan bersama Mayeep.

Suami/Bapa yang bersungguh-sungguh yang mahu membantu anak-anak, isteri dan keluarga.

Pelajar IPT/IPTA yang ingin menambah duit poket untuk menampung yuran pembelajaran.

Golongan bekerja yang ingin mendapatkan pendapatan sampingan bagi menampung gaji yang tidak cukup untuk membeli barang keperluan.

Golongan yang menganggur dan tiada pekerjaan. Daripada duduk rumah tanpa berbuat apa-apa lebih baik join bisnes Mayeep untuk dapatkan pendapatan.

APA YANG ANDA DAPAT SELEPAS SERTAI PUM 2019?

INI ANTARA YANG ANDA AKAN DAPAT!

No ID Pengedar Sah

Setiap pengedar Mayeep dibekalkan No ID sebagai pengedar yang sah

Exclusive Coaching bersama Founder Mayeep

Hampir setiap hari anda dapat tonton LIVE Exclusive Coaching bersama Founder Mayeep di FB Group khas

Support Group

Anda dapat sertai FB Group bersama Founder Mayeep di bawah HQ & WhatsApp Group bersama Leader

Tersenarai dalam Website Mayeep

Berpeluang untuk dihubungi oleh pelanggan jika nama anda tersenarai dalam Website rasmi Mayeep

Exclusive Mayeep Online Training

Boleh tonton di mana saja anda berada! Tak perlu keluarkan kos travel, sambil jaga anak pun boleh tonton Online Training

Target Reward dari HQ

Berpeluang dapat target reward jika berjaya capai target sales HQ

PENCAPAIAN BERSAMA BISNES MAYEEP

Ramai yang telah berjaya dengan Mayeep dan ini antara hasil yang mereka dapat setelah sertai Mayeep!

Mayeep ni tipu ke?!

Kata-kata En. Khairuddin dari Kota Tinggi kepada Team Mayeep. Mana tak nya bila join agent Mayeep dikhabarkan Mayeep akan bantu tambah pendapatan sampingan Rm500! Tapi tengok beliau dapat buat jualan lebih Rm2ribu 😆

Alhamdulillah rezeki berkat usaha beliau buat santai2 dengan hobi memancing ditambah lagi bantuan dari Mayeep serba sedikit. Belum Mayeep bagi formula rahsia lagi tu 😁👍

Team Mayeep akan bantu orang yang ingin dibantu. Seronok tak dengan hobi boleh tambah pendapatan? Santai2 pun cecah lebih Rm2ribu tak sampai sebulan tau! Tahniah kami ucapkan buat En. Khairudin.

Amacam? Korang nak tak? Komen Nak nanti team kami akan roger!

En.Daud dari Senawang menjadikan HOBI MEMANCING sebagai platform menambah PENDAPATAN SAMPINGAN. 

Dengan bimbingan Team Mayeep beliau mendapat Rm1000 jualan dalam masa beberapa hari sahaja. Segala bekalan untuk jualan & pemasaran Team Mayeep sediakan. Tidak mustahil jualan En.Daud selepas ini akan mencecah 6 angka.

Kami tidak mahu bercakap bulan & bintang. Cukup sekadar permulaan Team Mayeep akan bantu anda menambah pendapatan Rm1k – Rm3k sebulan. Bila sudah mahir kita akan pegi ke next level iaitu banyak-banyak angka lagi sebulan . Mann Jadda Wa Jadda.

En Azizul dari JB dpt membawa family bercuti hasil drp menyertai PUM2109

KAMI BUKA TAWARAN PELUANG DIBIMBING MENJADI RAKAN NIAGA & USAHAWAN MAYEEP UNTUK 1000 ORANG YANG DAFTAR SEKARANG DAN SERTAI MAYEEP ONLINE TRAINING SEBAIK SAHAJA ANDA MENDAFTAR!

Program Usahawan Mayeep ( PUM )

Terdapat 3 kategori didalam PUM iaitu:-

Mayeep Sifu Partner (MSP)

DROPSHIP

RM 30

  • Taraf dropship
  • Pendaftaran RM30 sahaja seumur hidup
  • Tidak beli stock
  • Tidak simpan stock
  • Free Tools Marketing
  • Margin untung RM5

Mayeep Master Partner (MMP)

AGEN

RM 300

  • Taraf agent
  • Pendaftaran RM300
  • Dapat 5 kotak produk tali Mayeep
  • Free Tools Marketing
  • Free 100keping flyers
  • Nama akan diletak di website
  • Free latihan jualan setiap minggu
  • Dropship beli melalui agent
  • Margin untung RM10

Mayeep Titan Partner (MTP)

STOKIS

RM 2500

  • Taraf Stokis
  • Pendaftaran RM2500
  • Dapat 50 kotak produk Tali Mayeep
  • Free Tools Marketing
  • Free 500 keping flyers
  • Free Bunting Mayeep
  • Free Banner Mayeep
  • Free sticker Mayeep
  • Free Topi Exclusive Mayeep
  • Free Tshirt Exclusive Mayeep
  • Nama akan masuk website
  • Nama akan masuk majalah
  • Nama akan masuk surat khabar
  • Free Latihan jualan setiap minggu
  • Free meeting bulanan di HQ
  • Margin untung RM15
  • Dropship & agent beli melalui stokis

Peserta Program Usahawan Mayeep ( PUM )

Hadiah ini bakal menjadi milik anda

HUBUNGI KAMI

A-10-11 Urban 360 Jalan Makmur Taman Sri Gombak Batu Caves Selangor

017-6338303

mayeepfishing@gmail.com